Tietoja minusta

Olen Janne Paalijärvi, 1982 syntynyt diplomi-insinööri. Olen noin 15 vuoden pääkaupunkiseudun turneeni jälkeen paluumuuttanut Espoosta Pohjanmaalle asuen tällä hetkellä Mustasaaressa. Minulla on oma sulautettujen järjestelmien ohjelmistokehitykseen keskittyvä yritys.

Arvot

Vastustan holhousta ja sensuuria. Ihmisten pitäisi voida päättää omista asioistaan itse siihen muiden puuttumatta. Kannatan myös laajaa sananvapautta (*) ja olenkin ollut puolustamassa sitä jopa oikeudessa saakka. Tsemppailen hyviä juttuja oikeisto/vasemmisto-jaottelusta riippumatta, mutta viime aikoina maallemuuton seurauksena olen muuttunut huomattavan paljon konservatiivisemmaksi. Näin yleisestiä avoin hallinto ja lainsäädäntö on hyvä juttu, korruptio on perseestä ja valtiolla pitäisi olla vähemmän tietoja kansalaisista. Autojen satelliittivalvonta on pidettävä kiellettynä. Suomen, siis huom, Suomen kansalaisten perusturvallisuutta on parannettava lisäämällä oikeiden (ei netti-) poliisien resursseja haja-asutusalueella.

(*) Erityisesti Terojen kannattaa huomata tämän koko sivun olevan ajalta jolloin politiikkaan osallistuminen vielä kiinnosti jonkin verran. Ja huomasitko, tulit heti tänne kun vähän baittasin?

Linkkejä

Blogi: http://puheenvuoro.paalijarvi.fi/
Facebook-sivuni: http://www.facebook.com/paalijarvi